Уважаеми клиенти и контрагенти,

ТОБО ГРУП не е спряла работа. Спазват се всички предписани мерки с цел предпазване от вируса. Създадени са условия за разстояние между служителите повече от 4 метра, офисът се дезинфекцира няколко пъти на ден. Осигурени са условия за дезинфекция на посетителите. Не се допуска струпване на посетители и служители. Поставени са апарати за филтриране и дезинфекция на въздуха. В залата за срещи са осигурени условия за разстояние повече от 4 м помежду посетителите. Предоставят се маски.

Инвестиция от 2, 5 млн. лева в хотел Балкани Габрово отвори врати

Инвестиция от 2, 5 млн. лева в хотел Балкани Габрово отвори врати

Партньори и приятели от страната и чужбина дойдоха в Габрово за откриването на инвестицията от 2, 5 млн. лева в бизнес хотел Балкани. Сред множеството гости бяха потомъкът на полския крал Собиески, благодарение на когото Европа остава свободна от отоманското владичество, израелецът Рахамин Грандебул и други, които, според собственика на хотела Георги Шопов, имат намерение да инвестират в Габрово.

Шопов обясни и решението си да стъпи на габровска територия с хотелиерски бизнес с факта, че Габрово е бил и отново ще стане индустриален център, в който ще има много бизнес командировки. Тоест, нишата, в която се целим не е съботния и неделния туризам, заради разкошната природа наоколо, а към деловите хора, които имат работа в Габрово.Според Шопов фирмата Тобо проект ООД, която е на българския пазар още от 1992 г. е проектирала и изградила със собствени ресурси хотела.

Той е в бившата сграда, в която допреди няколко години беше разположено габровското управление на железниците.Тобо проект е преживяла много по-сериозни в икономическо отношение ситуации, претърпели сме доста катаклизми, заради нелогичното развитие на пазара в България и сме подготвени – разказа Шопов. - Сегашното състояние на пазара не ни притеснява. Решихме, че това е риск, който си струва да бъде поет.

Кризата е нещо субективно – определени фирми и личности в условия на криза успяват да правят по-добър бизнес.Хотелът е с 26 големи двойни стаи и два луксозни апартамента на последния етаж, изграждан е съобразно опита на хората от фирмата като бизнес туристи, тъй като непрекъснато им се налага да пътуват из страната, заради строителните обекти извън София.

Затова стремежът е бил "Балкани" да бъде структуриран така, че да е удобен за служителя, пратен в командировка да свърши определена работа. Тук няма басейни и спа процедури, нито други екстри. Стаите са големи и удобни, има и конферентна зала за 50 човека.

Обекти

Бели Дунав II

Бели Дунав II

Дружба 5028

Дружба 5028

  • гр. София, ж.к Дружба 1
Железни врата

Железни врата

Хайдушка гора

Хайдушка гора

  • ж.к. "Стрелбище", ул. "Хайдушка гора" № 106